dm | Kamnik | Supernova Qlandia

Vaša drogerija z najboljšo ponudbo! Kozmetika, dišave, ličila, izdelki za dom, baby program, zdrava prehrana in še več. Izberite dm kakovost po ugodni ceni.

dm

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Dm prinaša vse za lepoto, dobro počutje in popoln dan

Vse vaše najbolj priljubljene blagovne znamke za nego telesa, lepoto, razvajanje, dom in še več po vedno ugodni ceni! Drogerija dm v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Kamnik je bogato založena s priljubljenimi kozmetičnimi izdelki in novimi trendi dekorativne kozmetike. Poleg priznanih blagovnih znamk boste v trgovini našli tudi vrhunske izdelke lastnih blagovnih znamk po izjemno nizki ceni. Od kakovostnih šamponov, krem za obraz in negovalnih losjonov, šminke, pudra in drugega make-upa, do okolju prijaznih čistil, zdravih prigrizkov in nežnih pleničk iz naravnih materialov za vašega dojenčka – dm prinaša popolno udobje nakupov in vse za sodoben življenjski slog.

V lepo urejeni trgovini vas čakajo številni lepotni izdelki za nego telesa, las in obraza, ličila, naravna kozmetika, vse za moško nego, priljubljeni parfumi in toaletne vodice, zdrava prehrana, prehranska dopolnila z vitamini in minerali, nežna otroška kozmetika, gospodinjski pripomočki, čistila, darilni seti kozmetike in še veliko več. Poiščite vse akcije in ugodnosti v aktualnem dm katalogu, za dodatne popuste pa uporabite svojo kartico zvestobe active beauty. Prelistajte brezplačno revijo active beauty za navdih sodobnega življenjskega sloga in nove lepotne smernice.

dm- Kupujem tam, kjer nekaj veljam

Podjetje dm drogerie markt je zastopano v 13 evropskih državah, v Sloveniji z 91 prodajalnami, obenem pa je eden največjih drogeristov v srednji in vzhodni Evropi. Ponudba zajema okoli 21.000 različnih izdelkov, med katerimi je več kot 4.300 izdelkov lastne blagovne znamke. Te izdelke proizvaja 33 lastnih blagovnih znamk s področja nege telesa, kozmetike, higienskih izdelkov, zdravja, medicinskih pripomočkov, otroka, korekcijskih pripomočkov, gospodinjstva, tekstila, foto storitev in živali.

Tudi lastne blagovne znamke sledijo standardom kakovosti vodilnih blagovnih znamk v njihovi ponudbi, vendar pa so ti izdelki približno za 30 % ugodnejši. Odlično razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov dm-ovih znamk, med njimi Balea, alverde, Dontodent, jessa, s-he stylezone, sundance, trend IT UP, Visiomax, babylove, so nagradili njihovi zvesti uporabniki tako, da so jim podelili odlične ocene tako na testiranjih v sklopu Zveze potrošnikov Slovenije kot na dm-ovih lastnih testiranjih.

Novice
Prijavi se!
Jubilejni dm tek za ženske je končno nazaj!
20. julij 2021

Draga tekačice, po letu dni premora se tradicionalni dm tek za ženske vrača v ljubljanski park Tivoli. Tokrat se bo tekaški dogodek odvil v soboto, 4. septembra. Letošnji dm tek za ženske obeležuje že kar 15. obletnico, zaradi varnosti in zdravja vseh sodelujočih pa bo potekal v nekoliko prilagojeni obliki. Prijave potekajo v dm prodajalnah in preko spleta na tekzazenske.si. Redna cena, ki velja do 25. avgusta, je 19 evrov, cena za prijave v zadnjem hipu, od 26. do 28. avgusta, pa znaša 24 evrov.

Ali si že vrhunski tekaški formi? Obuj svoje najljubše tekaške čevlje in se udeleži brezplačnih priprav na 15. dm tek za ženske pod vodstvom tekaških inštruktorjev. Na priprave se je treba prijaviti, potekajo pa vsak četrtek v avgustu ob 19.00 v petih slovenskih krajih – Ljubljani, Celju, Kopru, Novem mestu in Ajdovščini. Ne pozabi o tem obvestiti tudi svojih prijateljic!

Prijavi se na 15. dm tek za ženske in se pridruži ostalim superženskam na 15. dm teku za ženske. Za vse informacije obišči spletno stran tekzazenske.si.