Storitve

Brezplačno parkirišče

396 brezplačnih parkirišč

Nakupovalni center Supernova Qlandia Kamnik se nahaja na stičišču več pomembnih prometnih poti. Do njega dostopajo obiskovalci  iz Tuhinjske doline, Kamniške Bistrice, Domžal, Mengša, Vodic, Komende, pa vse do Kranja. Od avtoceste je oddaljen le 15 min vožnje. Nakupovalni center je v neposredni bližini  starega mestnega jedra Kamnik, od koder je prelep razgled na Kamniške Alpe. Nahaja se nedaleč od izhodišča na Veliko planino, Term Snovik ter Arboretuma Volčji potok zato je zanimiv tudi za številne turiste.

Najdete nas na naslovu: Domžalska cesta 3, 1241 Kamnik.

Pred nakupovalnim središčem lahko parkirate na 396 brezplačnih parkirnih mestih, od katerih je kar 360 parkirišč v pokriti garaži.

Dobrodošli v Supernovi!

 

Previjalnica

Družinam  prijazen center

Nakupovanje lahko postane zelo zahtevna naloga, če nas spremljajo majhni otroci ali dojenčki. Zato smo za vas pripravili odmaknjen previjalni kotiček, kjer boste lahko v miru preoblekli ali nahranili svojega dojenčka. Previjalnica se nahaja  v pritličju ob toaletnih prostorih pri trgovini Spar.

Staršem in otrokom  prijazno središče!

Brezplačni internetni dostop

Vedno povezani

Supernova Qlandia Kamnik  vam nudi možnost uporabe brezplačne povezave z internetom. Pokukajte na spletno stran, preverite aktualne popuste, akcije in novosti.

Brezplačni namigi za ugoden nakup vedno na dosegu tipke!

 

 

Bankomat

Denarnici prijazno

Na sprehodu po nakupovalnem centru Supernova Qlandia Kamnik najdete tudi bankomat Gorenjske banke. Hitre bančne storitve, pregled finančnega stanja in dvig gotovine lahko opravite na bankomatu, ki se nahaja ob vhodu v garažo nakupovalnega centra.

Javni transport

Pustite se zapeljati do nakupovalnega centra

Ugodna mestna lokacija vas do vaše točke nakupa pospremi z javno avtobusno in železniško povezavo. Do neposredne bližine Supernove Qlandia Kamnik vas pripeljejo primestni medkrajevni avtobusi, od železniške postaje do nakupovalnega centra pa vas loči prijeten 10-minutni sprehod.

Vabljeni na urbani nakupovalni sprehod!

Pošta

Poštni nabiralnik

Nakupovalno središče ponuja preplet različnih trgovin, storitev in druženja. Med ostalimi opravki lahko v Supernovi Qlandia Kamnik oddate tudi klasične pošiljke.

Poštni nabiralnik Pošte Slovenije najdete v garaži pri vhodu v nakupovalni center.

 

 

Invalidski vozički

Brezplačna uporaba invalidskih vozičkov

V nakupovalnem centru sta na voljo 2 invalidska vozička, ki bosta zagotovo marsikomu olajšala obisk centra in nakupovanje. Nahajata se v vetrolovih obeh vhodov v kletni etaži – garaži, v neposredni bližini parkirnih mest za invalide. Invalidski voziček si lahko izposodite brezplačno.

Invalidom prijazno nakupovanje