Slowatch | Kamnik | Supernova Qlandia

Izberite popolne modne dodatke za vsako priložnost. Izjemne ročne ure in bleščeč nakit priznanih blagovnih znamk prinaša popoln slog v trgovini Slowatch.

Slowatch

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Nakit in ure Slowatch za brezčasno eleganco

Najnovejše modne kolekcije nakita in ročnih ur vrhunske kakovosti in s poudarkom na prefinjenih detajlih. Slowatch prinaša v vašo garderobo eleganco in navdih za vsako priložnost. Brezčasno oblikovani modni dodatki priznanih blagovnih znamk se osredotočajo na nosljivost in se lepo ujemajo tako z najnovejšimi modnimi trendi kot z večno klasiko. V široki ponudbi trgovine v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Kamnik izberite ročno uro, ki se odlično ujema z vašim slogom in poudari vašo drzno, odločno, elegantno ali igrivo plat. Klasične ure, kronometri in športno-elegantne ure poskrbijo za prefinjenost in poslovni slog, za drzno ulično modo pa so tu ugodne barvite ure Casio in druge trendovske ure.

Navdušile vas bodo tudi kolekcije nakita priznanih blagovnih znamk. Uhani, zapestnice, prstani in verižice iz kakovostnih materialov se ponašajo z visokim sijajem, bleščečimi detajli in prefinjenim oblikovanjem, tako da se lepo zlijejo v vaš slog. Od preprostih kosov nakita za vsak dan do glamuroznih kreacij za posebne priložnosti, Slowatch nakit boste želeli še dolgo nositi. Nakit in ure Slowatch so tudi zelo priljubljeno darilo, zato vas vabimo, da z njim presenetite svoje najdražje ob obletnici ali rojstnem dnevu.

Slowatch – vrhunska kakovost po odlični ceni

Slowatch je slovensko podjetje z 20-letno tradicijo, ki na področju prodaje ur in nakita zaseda vodilno mesto. Zastopa več kot 40 priznanih znamk in pokriva širok nabor urarske ponudbe, vse do prestižnih ur za najzahtevnejše kupce. Poleg ur imajo v Slowatchu tudi veliko izbiro modnega nakita priznanih znamk.

Pri Slowatchu skrbijo za zadovoljstvo svojih strank, zato tudi nenehno bogatijo ponudbo in nadgrajujejo raven svojih storitev. Redno skrbijo tudi za strokovno usposobljenost svetovalcev na prodajnih mestih, kot tudi urarskih mojstrov, ki so vedno na tekočem in zagotavljajo vrhunske osnovne urarske storitve. V trgovini Slowatch boste vedno našli le najboljše iz svetovne ponudbe in odlično svetovanje tako glede modnih trendov kot uporabe in funkcij vaše nove ure.