Pikapolonica | Kamnik | Supernova Qlandia

Otroška oblačila, obutev in modni dodatki, igrače ter vrhunski pripomočki in oprema za dojenčke in otroke. Pikapolonica uresniči vse želje malih škratkov in njihovih mamic.

Pikapolonica

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Popusti
Nov katalog!
Vse za igro in zabavo na prostem!
Velja do: 31. julij 2021

Preverite bogato ponudbo zunanjih igral za igro in zabavo na domačem dvorišču.

Izbirate lahko med tobogani, kolesi, gugalnicami in drugimi zanimivimi igrali.

Naj se dogodivščina začne!

Celotno ponudbo si lahko ogledate tukaj.

V Pikapolonici vas čaka pravi mali otroški svet

Le kdo se ne razneži ob pogledu na prikupne copatke, igrive otroške komplete in mehke plišaste igrače, ki otroka zazibajo v srečen spanec. Pikapolonica poskrbi, da boste na enem mestu našli vse za otroke. V nakupovalnem centru Supernova Qlandia Kamnik boste svojega sončka oblekli od glave do pet v najbolj prikupne nove kolekcije oblačil, obutve in modnih dodatkov za otroke. Od športnih copat za prve samostojne korake do modnih kompletov s kapuco ali majic in kratkih hlač za morske užitke, v Pikapolonici boste našli čudovito otroško modo za vsak letni čas in vsako priložnost.

Seveda vam Pikapolonica nudi vse za nasmejano otroštvo in brezskrbno starševstvo. Opremite otroško sobo s praktično previjalno mizo, stolčkom za hranjenje in udobno otroško posteljico ter izberite še vrhunske pripomočke za dojenje, avtosedež, otroški voziček in previjalno torbo za skupne dogodivščine. V trgovini boste vedno našli otroško opremo in izdelke visoke kakovosti, po najvišjih standardih varnosti in seveda odlični ceni. Otroci pa bodo zagotovo najprej zavili na oddelek z igračami, kjer jih čakajo najbolj priljubljene otroške kocke, lesene igrače, punčke, družabne igre in didaktični pripomočki, s katerimi igra ne bo samo zabavna, temveč tudi poučna.

Pikapolonica – Sreča za majhne in velike

Pikapolonica je s 33 otroškimi prodajalnami prisotna po vsej Sloveniji, s spletno prodajo pa svojo prisotnost širi tudi izven slovenskih meja. Prijetno nakupovalno okolje, prijazni in strokovni prodajalci ter široka ponudba skrbijo za lepše otroštvo najmlajših in zadovoljstvo njihovih staršev.

Izdelki v ponudbi trgovine Pikapolonica so varni, kakovostni in v skladu z vsemi standardi, ki veljajo na evropskem trgu. Pri izboru prodajnega programa vedno upoštevajo medicinsko in pedagoško plat razvoja otroka, trenutne svetovne trende ter želje in zahteve kupcev. Posebne ugodnosti pri nakupu namenjajo članom kluba zvestobe. Imetniki klubske kartice Pikapolonica nakupujejo po še bolj ugodnih klubskih cenah ter so deležni številnih akcij in ugodnosti, darilo ob otrokovem rojstnem dnevu ter posebne ugodnosti v času nosečnosti.