Mala terasa | Kamnik | Supernova Qlandia

Prijetna slaščičarna z veliko ponudbo slaščic. Privoščite si okusno kavo, tortico ali osvežilno pijačo, medtem ko se otroci igrajo na zabavnem otroškem igrišču. Organizirajo tudi otroška praznovanja rojstnih dni.

Mala terasa

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije

Mala terasa ve, kako narisati nasmeh na obraz

Oddahnite si po napornem nakupovanju v Supernovi Qlandia Kamnik na prijetni odprti terasi in dovolite, da vas sonček boža, medtem ko uživate v izjemni italijanski kavi Illy, domačih okusnih torticah, domačem sladoledu in številnih drugih dobrotah kavarne in slaščičarne Mala terasa. Vsak dan vas prijazni natakarji pozdravijo z nasmehom in z veseljem predstavijo dnevno svežo ponudbo, ki bogati meni kavarne. Odličen zajtrk s sveže pečenimi rogljički, bogatimi toasti in naravnim sadnim sokom, okusne pice za potešitev lakote po opravljenih nakupih, sočni ježki, domače torte, tiramisu … Mala terasa preprosto ve, kako vam v vsakem trenutku dneva narisati nasmeh na obraz!

Na meniju kavarne Mala terasa boste poleg sladic, tortic in slastnih prigrizkov našli tudi izjemno ponudbo kav, čajev, kakava, vročih čokolad in osvežilnih pijač. Za prijetno popoldne v najboljši družbi pa so tu še izbrana vina in piva ter najbolj priljubljene alkoholne pijače.

Sprostite se in uživajte v praznovanju na Mali terasi

V sproščenem ambientu kavarne in slaščičarne Mala terasa se dan takoj umiri in obrne na bolje! Le kako naj se ne, oči se nam kar zasvetijo ob pogledu na vse slastne tortice in druge sveže dobrote iz sladke vitrine. Posedite na zračni odprti terasi ali uživajte v notranjih prostorih lokala in si odpočijte od napornega dne.

Najmlajši bodo zagotovo navdušeni vsakega obiska, saj jih na Mali terasi pričaka otroško igrišče, namenjeno otrokom do 6 let. V slaščičarni za otroke organizirajo tudi zabavno praznovanje rojstnega dne in izvirne otroške delavnice. Stopite z njimi v stik in se pozanimajte o prostih terminih, ki so na voljo. Prav tako vam za vsa praznovanja pripravijo torte po naročilu in sladka presenečenja. Z bogatimi izkušnjami in veliko ustvarjalnega duha poskrbijo, da boste ob posebnih priložnostih ponudili res najboljše slaščice. Poskusite posebej oblikovane rojstnodnevne torte za otroke in različna presenečenja ter se predajte okusnemu sladkanju.