Knjigarna Felix | Kamnik | Supernova Qlandia

Odprite vrata v svet domišljije! Polne police raznih zvrsti knjig v slovenščini in tujih jezikih, didaktične igrače in darila vas čakajo v Knjigarni Felix.

Knjigarna Felix

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Žepne knjige in številne ugodnosti za ljubitelje knjig v Knjigarni Felix

Ljubitelji knjig se boste zagotovo ob vsakem obisku nakupovalnega centra Supernova Qlandia Kamnik ustavili v Knjigarni Felix. Knjižne police knjigarne namreč kar prekipevajo od knjižnih uspešnic, predlogov za branje in znanih avtorjev tako domače kot tuje knjižne scene. Zatopite se v svet leposlovja, vzemite v roke ljubezenski roman ali se predajte srhljivemu svetu najbolj napetih kriminalk. V Knjigarni Felix boste našli knjigo za vsak okus, najbolj lirične duše pa boste zagotovo vesele širokega nabora pesniških zbirk. Poleg klasične in sodobne literature se Knjigarna Felix lahko pohvali tudi z odlično izbiro slikanic, kartonk in poučnih knjig za otroke, bralkam in bralcem pa nudijo tudi priročnike s področja kuhanja, duhovnosti, doma, vzgoje in ustvarjanja.

Najbolj priljubljene v Knjigarni Felix so zagotovo Žepne knjige, zbirka več kot 500 naslovov priljubljenih knjižnih uspešnic v žepnem formatu z mehko vezavo in po izjemno ugodni ceni. Strastni bralci lahko te kupijo še ceneje v posebni akciji 3za2. Knjigarna z eno največjih ponudb knjig v Novi Gorici je še posebej ponosna na ponudbo knjig v angleščini, zvesti kupci pa so seveda hvaležni za stalne akcije 3za1, Knjiga meseca in Super cena. Poleg knjižne ponudbe boste v knjigarni našli tudi zanimiv izbor daril, pobarvank, didaktičnih igrač ter pripomočkov za učenje.

Felix – knjigarna z namenom

Podjetje Felix je bilo ustanovljeno leta 1994 s prvotnim imenom Učila, kjer je bil osrednji fokus na izdajanju predvsem literature za otroke, učil in učnih pripomočkov. Kmalu se je ponudba podjetja začela širiti in zajemati tudi izdaje za odrasle in mladino, predvsem leposlovje, biografije, poučno literaturo in priročnike. Velik preobrat je založba naredila leta 2002 s temeljito prenovo knjižnega programa. Z ustanovitvijo knjižnega kluba Felix in odprtjem prve lastne knjigarne Felix pa se je povzpela v sam vrh slovenskega založništva.

Danes se mreža knjigarn Felix razprostira po vsej Sloveniji, zaznamujejo pa jih prijeten ambient in vrhunsko založene knjižne police. Z izjemno ponudbo knjig po nizkih cenah je postala priljubljena tako pri strastnih bralcih kot tistih, ki le občasno skočijo po knjigo za prijetno poletno branje.