NOVI UKREPI

PRILAGOJENO OBRATOVANJE

Spoštovani,

Število obiskovalcev je zaradi veljavnih ukrepov omejeno. V primeru, da morate počakati na vstop v nakupovalni center oziroma trgovino, vas prosimo za potrpežljivost in razumevanje.

V nakupovalnem centru Supernova Qlandia Kamnik so zaprte vse trgovine razen izjem:

prodajalne z živili vključno s prodajo kmetijskih pridelkov na kmetiji, lekarne, prodajalne z medicinskimi pripomočki in ortopedskimi pripomočki, drogerije, prodajalne s hrano za živali, program vrt in kmetijstvo v prodajalnah, cvetličarne, drevesnice in vrtnarije, prodajalne, ki v pretežni meri prodajajo gradbeno-inštalaterski material, banke, zavarovalniške storitve, trafike in kioski za prodajo časopisov in revij.

Podrobne informacije o novem Odloku o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji tukaj.

Prilagojen delovni čas trgovin

SPAR

pon-sob: 8.00 - 20:30

MÜLLERpon-sob: 8.00 - 20:30
DMpon-sob: 8.00 - 20:30
SANOLABORpon-sob: 8.00 - 20:00
ROŽCARpon-sob: 8.00 - 20:00
PREVZEMNA MESTA:
TELEKOM - EVITELpon-sob: 8.00 - 18:00
BAGS&MOREpon-sob: 9.00 - 20:00


OPOMBA: Delovni čas naveden na podstrani "Delovni čas" in ob predstavitvi posamezne trgovine, začasno ni veljaven. Do preklica veljajo zgornji delovni časi.

Ob obisku upoštevajte nasvete za varno nakupovanje (obvezna maska, ohranjanje varne razdalje, higiena kašlja, redno razkuževanje rok). V vseh še odprtih trgovinah prosimo upoštevajte, da velja pravilo: največ 1 stranka na 30 kvadratnih metrov.

Zaščitimo drug drugega in bodimo spoštljivi do drugih. Hvala vsem, ki spoštujete ukrepe in skupaj ustvarjate varno okolje za druge.